Jucător de la Juventus, infectat cu COVID-19. Fotbalistul este asimptomatic

Jucător de la Juventus, infectat cu COVID-19. Fotbalistul este asimptomatic © Pixabay

Coronavirusul continuă să facă victime. Un celebru fotbalist de la Juventus a fost infectat cu virusul ucigaș din China. Jucătorul este momentan asimptomatic.

Este vorba despre fotbalistul Daniele Rugani. Acesta a fost infectat cu coronavirus, anunț făcut de public de Clubul Juventus Torino.

Clubul Juventus Torino a mai anunțat că sunt luate toate măsurile de izolare pe care legea le cerea, incluzându-i și pe toți cei care au intrat în contact cu jucătorul infectat.

„Juventus activează toate procedurile de izolare cerute de lege, inclusiv pentru cei care au intrat în contact cu el”, se precizează pe site-ul oficial al clubului Juventus Torino.

Daniele Rugani este legitimat la Juventus Torino din anul 2013. Jucătorul are 25 de ani.

Fotbalist român, posibil infectat cu COVID-19

Alertă în fotbalul din România! Un jucător al unei echipe de fotbal din Liga I a declarat că ar putea fi purtător al virusului ucigaș din China.

Jucătorul a intrat în contact cu un prieten testat pozitiv. 

Este vorba despre fundaşul echipei Chindia Târgovişte, Andrei Piţian. Acesta a declarat că el și ceilalţi jucători, ar putea fi purtători ai virusului ucigaș din China.

Fotbalistul a recunoscut că a intrat în contact cu primul gorjean infectat, în vârstă de 25 de ani

„Am văzut de dimineaţă că s-au luat nişte măsuri în această privinţă. Mi se pare o chestie prea umflată mediatic. Până la urmă, e o simplă răceală. Chiar primul gorjean afectat e un amic de-al meu, îl cunosc personal şi am discutat cu el, mi-a zis că nu are niciun fel de simptome, doar faptul că e purtător. Deci e posibil să îl şi avem şi să nu ştim”, a spus Andrei Piţian la TelekomSport, potrivit stiripesurse.ro.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro