Fotbalist român, posibil infectat cu coronavirus! Joacă în Liga I

Fotbalist român, posibil infectat cu coronavirus! Joacă în Liga I © Foto simbol Pixabay

E panică în fotbalul românesc, la scurt timp după ce autorităţile au anunţat primele măsuri în cazul virusului COVID-19. Un jucător al unei echipe de fotbal din Liga I a declarat că ar putea fi purtător al coronavirusului. Acesta a intrat în contact cu un prieten testat pozitiv. 

Andrei Piţian de la Chindia Târgovişte, posibil infectat

Fundaşul echipei Chindia Târgovişte, Andrei Piţian, a mărturisit că atât el, cât şi ceilalţi jucători, ar putea fi purtători ai virusului COVID-19. Andrei Piţian a recunoscut că a intrat în contact cu primul gorjean infectat, în vârstă de 25 de ani. 

Anunţul a fost făcut de fundaş la finalul partidei cu Sepsi, încheiată cu scorul 1-1. În cazul în care se confirmă că Andrei Piţian este infectat cu coronavirus, este o probabilitate destul de mare ca şi ceilalţi jucători să se afle în aceeaşi situaţie. 

Primele declaraţii ale fundaşului

„Am văzut de dimineaţă că s-au luat nişte măsuri în această privinţă. Mi se pare o chestie prea umflată mediatic. Până la urmă, e o simplă răceală. Chiar primul gorjean afectat e un amic de-al meu, îl cunosc personal şi am discutat cu el, mi-a zis că nu are niciun fel de simptome, doar faptul că e purtător. Deci e posibil să îl şi avem şi să nu ştim”, a spus Andrei Piţian la TelekomSport, potrivit stiripesurse.ro.

Duminică, 8 martie, Liga Profesionistă de Fotbal a anunţat că meciurile din Liga 1 se vor juca fără spectatori din cauza coronavirusului.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro