Coronavirus. Un stadion din Brazilia se transformă într-un spital pentru cei infectați 

Coronavirus. Un stadion din Brazilia se transformă într-un spital pentru cei infectați © Shutterstock

Lupta împotriva virusului ucigaș din China continuă! Arena Pacaembu, din Sao Paolo, Brazilia, va fi transformată într-un spital pentru cei infectați cu COVID-19! 

Noul coronavirus nu iartă pe nimeni, făcând ravagii pe întreg globul. Oamenii se tem și nu știu ce să mai facă pentru a câștiga lupta împotriva virusului ucigaș din China. Dată fiind situația în care ne aflăm, tot mai multe țări recurg la diferite gesturi pentru a-și salva populația.

Este cazul Braziliei, care va transforma Arena Pacaembu din Sao Paolo într-un spital pentru bolnavii de coronavirus. Potrivit presei internaționale, stadionul pe care jucau mai multe formații cunoscute a fost pus la dipoziția autorităților, pentru a reuși să-i salveze pe cei infectați.

Totodată, spitalul va fi gata în zece zile și va avea 202 de paturi pentru pacienții bolnavi. Anunțul a fost făcut și pe contul oficial de Instagram al stadionului.

Și stadionul Maracana, din Rio de Janeiro, va fi transformat într-un spital 

Stadionul Maracana, cel pe care s-a jucat finala Cupei Mondiale în anul 2014, va fi transformat la rândul lui într-un spital dedicat celor infectați cu coronavirus. Anunțul a fost făcut de către Rodolfo Lamin, președintele lui Flamengo.

”În aceste momente grele vreau să mă adresez tuturor fanilor lui Flamengo. Vă anunț că voi pune la dispoziția autorităților acestă superbă arenă pentru a construi un spital pentru bolnavii de coronavirus. Sănătatea este primordială în aceste zile. Sperăm ca totul să revină la normal cât mai repede”, a declarat Rodolfo Lamin.

În momentul de față, în Brazilia sunt confirmate peste 1.500 de persoane infectate cu COVID-19. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro