Primul caz de coronavirus la Galatasaray, echipa unde joacă Florin Andone

Primul caz de coronavirus la Galatasaray, echipa unde joacă Florin Andone © Pixabay

A fost confirmat primul caz de COVID-19 la Galatasaray, echipa unde joacă fotbalistul român Florin Andone. Este vorba despre Abdurrahim Albayrak, managerul echipei de fotbal, anunțul fiind făcut de club pe rețelele de socializare.

Albayrak, managerul echipei Galatasaray, care are și rolul de vicepreședintele al clubului sportiv turc, a fost depistat pozitiv cu noul coronavirus. În vârstă de 66 de ani, bărbatul a fost plasat în carantină alături de soția sa, Șukran Hanim, și ea confirmată pozitiv cu noul coronavirus, mai anunță clubul sportiv.

Măsuri dure luate de clubul sportiv

În contextul pandemiei de coronavirus, Campionatul din Turcia a fost înrerupt încă de joi, 19 martie, la fel ca multe alte competiții sportive. Galatasaray lua măsuri drastice încă de dinainte, de pe 17 martie, clubul de fotbal anulând atunci toate antrenamentele.

Drept urmare, conducere a anunțat că a închis baza de antrenament dar și toate facilitățile pentru angajați și componenții lotului. 

Galata se află pe locul 3 în SuperLiga din Turcia, cu un total de 50 de puncte, sub Tabzonspor și Instanbul Başakşehir.

Competițiile sportive, paralizate de coronavirus

Mai toate competițiile sportive sunt amânate sau anulate, în efortul de limita răspândirea noului coronavirus. Săptămnâna trecută, UEFA anunța chiar amânarea cu un an al campionatului EURO 2020, care va avea loc în vara anului 2021. Sunt discuții și legate de posibila amânare a Jocurile Olimpice din 2020, care ar trebui să aibă loc la Tokyo.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro