Soția lui Idris Elba, infectată cu COVID-19! Sabrina a refuzat să se izoleze de actor, depistat și el cu coronavirus 

+4 click pentru
galerie

Soția lui Idris Elba, infectată cu COVID-19! Sabrina a refuzat să se izoleze de actor, depistat dinainte cu coronavirus © Instagram

Noul coronavirus nu ține cont de nimeni și de nimic! Sabrina, soția actorului Idris Elba, a fost testată pozitiv cu COVID-19. Modelul a refuzat să se izoleze de actor, depistat și el cu coronavirus! 

Virusul ucigaș din China a reușit să facă ravagii și printre starurile internaționale. La puțin timp de la anunțul lui Idris Elba, conform căruia este infectat cu coronavirus, soția actorului a fost și ea testată pozitiv cu COVID-19. Sabrina a refuzat de la început să se izoleze de soțul ei, drept urmare, infectarea era inevitabilă. 

”Am vrut să fiu alături de el, nu puteam sta departe”

În cadrul unui interviu oferit prin Facetime pentru Oprah Winfrey, modelul a povestit decizia pe care a luat-o după ce a aflat că soțul ei este infectat. Cei doi au intrat în carantină împreună, în New Mexico, acolo unde Idris Elba a obținut un rol pentru o nouă producție. 

„Am aflat în această dimineaţă că rezultatul pentru coronavirus a ieşit pozitiv. Încă nu am simptomele descrise de alţi pacienţi cu COVID-19, dar probabil asta se va schimba în următoarele săptămâni. Mă simt bine deocamdată şi o să vă ţin la curent. Am vrut să fiu alături de el, nu puteam sta departe de el“, susține Sabrina.

De asemenea, actorul sare în apărarea soției lui, luată la rost de către presa internațională, pe motiv că nu a respectat regulile emise de către autorități. Idris Elba a ținut să-și declare dragostea pentru Sabrina, susținând că o iubește și mai mult pentru gestul la care a recurs. 

”Îi este teamă, bineînţeles. Îşi face griji. Dar, trebuie menţionat asta, Sabrina a vrut să fie alături de mine. Chiar dacă am vorbit iniţial să stau singur, ea nu a vrut (să mă lase singur – n. red.) şi o iubesc şi mai mult pentru asta şi la fel aş face şi eu pentru ea. Oricât de mult am vrut să o ştiu în siguranţă, am presupus că dacă eu îl am, posibilitatea ca şi ea să îl aibă e mare. Am calculat acest risc.“, a declarat actorul. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro