Rihanna a donat 5 milioane de dolari în contextul pandemiei cu coronavirus 

+3 click pentru
galerie

Rihanna a donat 5 milioane de dolari în contextul pandemiei cu coronavirus © Instagram

Noul coronavirus este de neoprit! Lupta cu pandemia s-a extins la nivel global, tot mai multe vedete implicându-se pentru a salva viața omenirii. Este vorba despre Rihanna, care a donat o sumă de 5 milioane de dolari în contextul luptei cu COVID-19. 

COVID-19 a reușit să facă ravagii pe întreg globul, bilanțul negru al deceselor crescând considerabil de la o zi la alta. Oamenii au devenit din ce în ce mai panicați și se tem pentru propria viață. Dată fiind situația în care ne aflăm, tot mai multe vedete se implică în lupta cu coronavirus.

Este și cazul Rihannei, care a ales să doneze o sumă de cinci milioane de dolari, prin intermediul fundației sale. Mesajul a fost transmis de către directorul Justine Lucas.

"Niciodată nu a fost mai important și mai urgent să protejăm și să fim alături de comunitățile marginalizate, fară suport, de cei care vor fi cel greu loviți de această pandemie”, a declarat el. 

De asemenea, acesta a mai precizat că banii sunt îndreptați către furnizorii de produse alimentare, dar și către achiziționarea echipamentelor de protecție pentru spitale si laboratoare. Totodată, fondurile vor ajuta la înființarea centrelor de terapie intensivă, dar și comunitățile din Haiti, Malawi și alte zone.

Rihanna nu este singura vedetă care s-a implicat în lupta cu pandemia creată de coronavirus. Nume mari, precum Justin Timberlak, Jennifer Garner, Amy Adams, Justin Bieber, Jimmy Fallon, Ariana Grande, Arnold Schwarzenegger, Kristen Bell, Russell Wilson și Ciara se regăsesc pe lista celor care au donat sume colosale.  

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro