Totul pentru dragoste! O artistă a spus ”Da” cu masca pe față. Căsătorie în plină pandemie

+4 click pentru
galerie

Totul pentru dragoste! O artistă a spus ”Da” cu masca pe față. Căsătorie în plină pandemie © Instagram

Când vine vorba de dragoste, nimeni și nimic nu poate opri! O artistă de la noi a spus ”Da”, în plină pandemie de coronavirus, în fața ofițerului de stare civilă. Oare despre cine este vorba? 

COVID-19 a pus stăpânire pe România. Pe chipul oamenilor se citește panică, disperare, neputință, iar lista poate continua la nesfârșit. Ei bine, nu este și cazul unei artiste de la noi, care a ales să-și unească destinul cu cel al sufletului pereche, în plină pandemie de coronavirus.

„Stabilisem de două luni data cununiei civile”

Este vorba despre solista Navi, care a ales să facă abstracție de la panica creată la noi în țară și să-și declare dragostea față de iubitul ei, Andrei, în fața ofițerului de stare civilă. Cei doi s-au căsătorit sâmbătă, în condiții speciale, cu măști și mănuși de protecție. 

Sunt împreună de șase ani și nu vrut să lase pe nimeni să le împiedice planurile, mai ales că aveau stabilit marele eveniment de două luni. 

„Stabilisem de două luni data cununiei civile. Între timp, a apărut situația aceasta, dar am zis că nu vrem să renunțăm, că cine știe ce se mai ivește și când mai avem ocazia. Oricum, noi de două săptămâni stăteam în casă, am ieșit acum doar să ne căsătorim, am făcut o aroganță”, a declarat Navi, pentru click.ro

De asemenea, cei doi au respectat regulile emise de către autorități și au avut alături doar părinții și un fotograf, cu toate că, în mod normal, lista ar fi ajuns la 30 de persoane. Ceremonia nu a durat mai mult de cinci minute, iar ofițerul a făcut totul ca la carte, protejându-se conform legii. Deși ne confruntăm cu o situație atât de gravă, Navi nu se plânge, susținând că dintotdeauna și-a dorit o nuntă discretă. 

„Am fi avut în mod normal 30 de invitați, doar că restaurantul s-a închis, iar prietenii stau, așa cum e normal, acasă. Ceremonia a durat maximum 5 minute, ofițerul de stare civilă de la sectorul 3 a purtat mască și mănuși, iar după noi sala a fost dezinfectată pentru următorul cuplu. După căsătorie, am mers 20 de minute pentru poze în parc, într-o zonă ferită, apoi am venit la studioul nostru (n.r. soțul ei, Andrei Grigore, este chitarist și împreună au studio de înregistrări). Am comandat fish&chips și o sticlă de vin, că altceva nu am găsit. Mereu mi-am dorit o nuntă altfel. Am avut-o. Specială și inedită, de povestit nepoților”, a completat ea. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro