VIDEO / Cum s-a schimbat Andreea Bălan după separarea de George Burcea: ”Ne adaptăm unei vieți monoparentale”

+3 click pentru
galerie

VIDEO / Cum s-a schimbat Andreea Bălan după separarea de George Burcea: ”Ne adaptăm unei vieți monoparentale” © youtube.com

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în urmă cu puțin timp, iar acum vedetă este cea care se ocupă cele două fetițe ale cuplului. Viața artistei s-a schimbat brusc, iar acum are rolul și de mamă și de tată. 

Vestea că Andreea Bălan și George Burcea s-au separat a luat în surprindere pe toată lumea, iar cei doi au confirmat acest lucru în ultima perioadă. Actorul nu mai locuiește împreună cu mama fetițelor sale, iar artista este cea care se ocupă în mare parte de cele doi copii: Ella și Clara. 

Pentru ca fanii și-au dorit să afle cum este Andreea Bălan în aceste momente și dacă a putut să treacă peste această situația, vedeta a făcut un vlog pe canalul său de Youtube, acolo unde a lămurit mai multe aspecte. 

Artista trece printr-o perioadă de schimbare, iar acum va trebui să fie și mamă, dar și tată pentru micuțele ei, în curând fiind depuse și actele de divorț. 

”Elluța și Clărița sunt, evident, aici cu mine în casă. Alături de mine s-a mutat mama mea. George nu mai locuiește cu noi de 2 luni aproape. (...) În fiecare noapte eu stau cu  Clărița și mă trezesc. Este foarte greu, foarte obositor, și asta am făcut de un an de zile de când s-a născut Clărița, am stat aproape în fiecare noapte cu ea. (...)”, a povestit Andreea Bălan. 

”Ne adaptăm un vieți monoparentale”

Chiar dacă s-au separat și acum nu mai locuiesc împreună, George Burcea încă mai face vizite în casa Andreea Bălan acolo unde mai vine pentru a-și vedea fetițele, însă doar pe timp de zi. 

”Mă consider full time mom acum! (...) Am încercat să ne adaptăm, în fiecare seară suntem doar noi două la băiță, eu și cu mama. Pe cât posibil încercăm să le înveselim, să ne jucăm cu ele, să nu simtă lipsa. George mai vine în vizită din când în când, dar nu mai rămâne peste noapte aici la noi. Încercăm să acceptam și să ne adaptăm un vieți monoparentale.”, a mai mărturisit artista.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro