Andreea Bălan l-a uitat pe George Burcea: ”Doar ele contează”

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan l-a uitat pe George Burcea: ”Doar ele contează” © arhiva

Andreea Bălan și  George Burcea au decis să punct mariajului de aproape 6 luni. Cei doi s-au separat, iar de acum artista este cea care se ocupă de fetele pe care le are împreună cu actorul. Cântăreața l-a dat uitării pe cel care i-a fost soț, iar acum cele mai importante persoane sunt copiii ei. 

Andreea Bălan și George Burcea vor divorța în curând, după ce au decis să se separe. Cei doi au făcut anunțul public în urmă cu doar câteva zile, iar de atunci fiecare a luat-o pe drumul său. 

Acum 2 zile, Andreea Bălan și George Burcea s-au revăzut pentru a o celebra pe micuța Clara Maria, fiica lor cea mică care a împlinit un an. Cântăreața a postat mai multe fotografii pe pagina ei de Instagram, însă în niciuna nu a fost inclus tatăl fetițelor.

Astăzi, cântăreața a postat o imagine alături de fiicele ei, iar George Burcea este deja dat uitării, după cum a scris vedeta în descrierea fotografiilor. Acum, fetele ei sunt cele mai importante din viața sa. ”Ella și Clara sunt comorile mele cele mai de preț 👶👧 Doar ele contează ❤️ Să fie sănătoase și fericite 🌈🙏🎼🌸”, a scris Andreea Bălan.

4 martie - zi marcantă pentru Andreea Bălan

Pe 4 martie s-a împlinit un an de când cântăreaţa era cât pe ce să plece dintre noi, din cauza unui stop cardio respirator, suferit după naşterea celei de-a doua fiice a sa şi a lui George Burcea.

"Este o zi care m-a marcat, psihologic, şi fizic, de atunci n-am mai fost la fel...am trăit într-un an cât alţii în zece, de la naştere, la nuntă...a fost un roallercoaster emoţional greu, pentru că am avut fericirea, apoi iar agonie, iar extaz, iar fericire, iar acum tristeţe.",spunea Andreea Bălan la Xtra Night Show. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro