Andreea Bălan s-a întâlnit astăzi cu George Burcea. Care a fost motivul revederii

+3 click pentru
galerie

Andreea Bălan s-a întâlnit astăzi cu George Burcea. Care a fost motivul revederii © arhiva

După ce a anunțat separea de George Burcea, Andreea Bălan și tatăl fetițelor ei s-au întânit astăzi, din nou. Micuța Clara Maria a împlinit un an în urmă cu doar câteva zile, iar astăzi este sărbătorită în familie!

După o căsnicie de aproape 6 luni, Andreea Bălan și George Burcea s-au separat în urmă puțin timp, iar în curând vor ajunge la divorț. Cei doi au decis să pună punct relației de aproape 5 ani, iar artista este cea care va rămâne cu cele două fetițe. 

Astăzi, cântăreața s-a revăzut cu tatăl micuțelor ei pentru a o sărbători pe Clara, mezina familiei. Săptămâna trecută aceasta a împlinit un an, iar acum este are parte de o petrecere pe cinste. Evenimentul de ”Ruperea turtei” se ține în casa nașilor: Aurelian Temișan și Monica Davidescu. 

Andreea Bălan a postat pe pagina sa de Instagram mai multe imagini din casa nașilor, dar și fotografii cu aceștia, precum și cu fetele. Nici George Burcea nu a lipsit de la petrecere, și a postat pe contul său de socializare imagini cu micuța sărbătorită, dar și cu fiica cea mare, Ella. 

În imaginile de familie postate de cântăreață, George Burcea nu este inclus. 

4 martie - zi marcantă pentru Andreea Bălan

Pe 4 martie s-a împlinit un an de când cântăreaţa era cât pe ce să plece dintre noi, din cauza unui stop cardio respirator, suferit după naşterea celei de-a doua fiice a sa şi a lui George Burcea.

"Este o zi care m-a marcat, psihologic, şi fizic, de atunci n-am mai fost la fel...am trăit într-un an cât alţii în zece, de la naştere, la nuntă...a fost un roallercoaster emoţional greu, pentru că am avut fericirea, apoi iar agonie, iar extaz, iar fericire, iar acum tristeţe.",spunea Andreea Bălan la Xtra Night Show. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro