Fetițele Andreei Bălan îi calcă deja pe urme. Artista este o mămică fericită

+3 click pentru
galerie

Fetițele Andreei Bălan îi calcă deja pe urme. Artista este o mămică fericită © arhiva

După separarea de George Burcea, Andreea Bălan încearcă să-și mascheze foarte bine suferința, iar cele care o fac să zâmbească în aceste momente sunt fiicele ei, care deja îi calcă pe urme.

Andreea Bălan trece printr-o perioadă complicată. Ea și George Burcea s-au separat, iar în curând vor ajunge la divorț, după ce nu au mai găsit nicio cale de a-și rezolva problemele din cuplu. Cei doi au decis să o ia pe drumuri separate, însă cele două fetițe vor rămâne cu Andreea Bălan.

Clara Maria și Ella Maya sunt cele care o fac pe Andreea Bălan să zâmbească în aceste momente. Micuțele sunt extrem de fericite în compania mamei lor și deja parcă încep să-i calce pe urme artistei. Clara a primit cadou de ziua ei un pian și e înnebunită după instrumentul muzical, semn că ar putea ca în viitor să aibă talentul mamei sale 

Același lucru îl putem spune și despre Ella, care în urmă cu ceva timp apărea într-un filmuleț de pe pagina Andreei Bălan cântând și dansand, așa cum face vedeta de 20 de ani. 

Ieri, fetiței cele mici ale Andreei Bălan i-a fost ruptă turta, iar la eveniment au fost nașii, dar și câtiva prieteni apropiați. Nici George Burcea nu a lipsit, dar nu a fost inclus în nicio fotografie de familie. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro