Tatăl lui George Burcea, acuzații grave la adresa fiului său: ”George a scos la mine cuțitul din portieră și m-a alergat în fața bisericii”

Tatăl lui George Burcea, acuzații grave la adresa fiului său: ”George a scos la mine cuțitul din portieră și m-a alergat în fața bisericii” © captura video

Invitat în platoul ”Răi da Buni” de la Antena Stars, tatăl lui George Burcea a făcut o mărturisire șocantă despre băiatul său, cel care i-a fost partener Andreei Bălan. Bărbatul a afirmat că fiul său l-a amenințat cu cuțitul. 

Scandalul dintre George Burcea și tatăl său pare că nu va avea sfârșit prea curând, iar după ce actorul și-a acuzat părintele de crimă, dar și de fapte de violență din copilăria sa, acum Nelu Burcea a făcut o mărturisire șocantă despre cel cu care s-a iubit Andreea Bălan. 

Bărbatul a afirmat că actorul a încercat să-l taie cu cuțitul, anul trecut, atunci când prezenți la un eveniment trist din familie, George Burcea a consumat câteva pahare de alcool, iar ulterior l-a amenințat pe acesta cu cuțitul, alergându-l prin fața unei biserici, în timp ce totul era beznă.

”George a scos la mine cuțitul din portieră și m-a alergat în fața bisericii”; a spus Nelu Burcea la Antena Stars. 

Nelu Burcea mai  susține că viitorul fost soț al Andreei Bălan și-a creat o imagine falsă, dar și că încearcă să inventeze lucruri despre el. ”E un scenariu făcut de el. A vrut să devină cineva, începând cu familia lui, cât de baiat bun sunt eu și dupa aia vine exact și dă lovitura ( n.r fapta de droguri) . Inventează niște lucruri și nu știe cum să mă distrugă”, a mai afirmat bărbatul la Antena Stars. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro