FOTO / Primul tablou de familie fără George Burcea. Fetița cea mică a Andreei Bălan a împlinit un anișor, iar astăzi are loc ruperea turtei

+3 click pentru
galerie

FOTO / Primul tablou de familie fără George Burcea. Fetița cea mică a Andreei Bălan a împlinit un anișor, iar astăzi are loc ruperea turtei © instagram

Andreea Bălan și George Burcea s-au reunit astăzi pentru a putea fi alături de Clara Maria, cea de-a doua fetiță a lor care a împlinit un an în urmă cu doar câteva zile. Acum are loc ruperea turtei, iar evenimentul se întâmplă chiar în casa nașilor: Aurelian Temișan și Monica Davidescu. 

Pe 4 martie s-a împlinit un an de când în viața Andreei Bălan a apărut cea de-a doua fetiță a sa, Clara. Artista și George Burcea urmează tradiția si s-au întâlnit împreună cu nașii să-i rupă turta fiicei lor. Evenimentul este unul restrâns la care participă doar apropiații familiei împreună cu Aurelian Temișan și Monica Davidescu, cei care sunt nașii micuței. 

Îmbrăcată într-o rochiță roz pudrată cu guleraș alb, Clara a fost în centrul atenției și a primit multe cadouri, printre care și un pian, pentru a-i putea călca pe urme mamei sale.  La petrecere au fost prezente și colegele de dans ale Andreei, care la rândul lor au copii. Cu toții s-au bucurat să o sărbătorească pe micuță și îi sunt alături Andreei Bălan în această perioadă dificilă din viața ei. 

Cum a arătat tortul Clarei

Clara a avut un tort acoperit cu marțipan roz și decorat cu norișori și unicorni, în timp ce, Ella a primit și ea o prăjitură decorată cu personajele ei preferate din desenele animate.

În curând va divorța de George Burcea

Andreea Bălan și George Burcea s-au separat, iar de câteva zile nu mai locuiesc împreună. Andreea Bălan a anunțat că în cel mai scurt timp vor fi depuse actele de divorț, iar ea și George Burcea își vor vedea de viață pe drumuri separare. Cei doi s-au căsătorit în toamna anului trecut, după ce Andreea a decis acest lucru după cumpăna din martie, atunci când a făcut un stop cardio-respirator și a fost la un pas de moarte. 
 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro