Gabriela Cristea o serbează pe „mama ei adoptivă”, dar prin distanțare socială. Mesajul transmis de prezentatoare

Gabriela Cristea o serbează pe „mama ei adoptivă”, dar prin distanțare socială. Mesajul transmis de prezentatoare © Facebook

Nu totul este negru și incert. Gabriela Cristea are astăzi un motiv de sărbătoare, așa că a ales să împărtășească puțin din spiritul ei optimist și să îi transmită „mamei sale adoptive” un călduros mesaj, cu ocazia zilei sale de naștere.

Gabriela Cristea i-a transmis Paulei, cea supranumită „mama adoptivă” a vedetei de televiziune, un călduros mesaj de „la mulți ani”. De la distanță, pentru că respectă măsurile de izolare și de distanțare socială, vedeta i-a scris câteva cuvinte emoționante.

Mesajul Gabrielei Cristea, pentru „mama ei adoptivă”

Postând o poză alături de femeia care i-a fost aproape în cele mai importante momente din viață, Gabriela Cristea a transmis clasicul „la mulți ani” și a dezvăluit că nu se pune vorba despre o petrecere în această perioadă. Însă, odată ce va trece pandemia de coronavirus, vedeta îi va pregăti o serbare pe cinste.

„Paula mea frumoasă, azi e ziua ta! Îți doresc să ai parte de toată dragostea din lume. Când trece nebunia facem cea mai mare și cea mai frumoasă petrecere, promit! Te îmbrățișăm cu drag și îți dorim din suflet laaaa muuulți aaani!!!🎉🎁😎🥰👨‍👩‍👧‍👧”, a transmis Gabriela Cristea, pe rețelele de socializare.

A curs cu mesajele de felicitări și cu urări din partea prietenilor virtuali.

În această perioadă, Gabriela Cristea și Tavi Clonda petrec cât mai mult timp acasă, alături de fetițele lor, Victoria și Iris. Cei doi promovează campania #StauAcasă, recomandând oamenilor de numeroase ori să stea acasă și să limiteze răspândirea epidemiei.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro