FOTO / Cum își petrece Gabriela Cristea timpul în pandemie de coronavirus. „Prudență, nu panică”

+3 click pentru
galerie

FOTO / Cum își petrece Gabriela Cristea timpul în pandemie de coronavirus. „Prudență, nu panică” © Instagram

Bilanțul cazurilor afectate cu coronavirus este într-o continuă creștere. Situația de la noi, dar și din alte țări, le-au speriat pe vedetele din România, motiv pentru care multe dintre ele au decis să stea acasă o perioadă. Printre ele se numără și Gabriela Cristea. Iată cum își petrece frumoasa prezentatoare timpul, în plină pandemie de Covid-19.

Gabriela Cristea a demonstrat de mai multe ori că cel mai important lucru este sănătatea. Atât ea, cât și soțul ei au hotărât împreună că cel mai bine este să nu-și mai părăsească locuința pentru o perioadă. Așadar, cei doi petrec acum și mai mult timp cu fetițele lor, jucându-se și distrându-se de minune prin desfășurarea mai multor activități.

De curând, îndrăgita prezentatoare de la Antena Stars le-a arătat internauților care o urmăresc pe rețelele de socializare cum își petrece timpul, în plină criză cauzată de coronavirus. Vedeta le-a împărtășit acestora o fotografie în care stătea la soare, în curte, cu acest prijel trasnmițându-le fanilor și un mesaj.

„Azi mi-am încărcat bateriile de la soare. #prudențănupanică”, a scris Gabriela Cristea pe contul său de Instagram.

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au anulat un eveniment important, din cauza coronavirusului

Tavi Clonda a declarat la Antena Stars că weekend-ul viitor trebuia să aibă loc ruperea turtei micuței Iris, însă din cauza pandemiei aceasta a fost anulată.

„Mai încolo da. Acum evident că nu. Era plănuită pentru weekendul care urmează, dar s-a anulat. Pe 21 voiam să facem cu nașii, cu prietenii, cu familia, dar din păcate stăm liniștiți în perioada asta și când se vor liniști lucrurile facem turta exact cum trebuie”, a declarat Tavi Clonda.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro