Gabriela Cristea și Tavi Clonda au anulat ruperea turtei lui Iris din cauza coronavirusului. Vedetele i-au sărbătorit ziua micuței doar în 4

+3 click pentru
galerie

Gabriela Cristea și Tavi Clonda au anulat ruperea turtei lui Iris din cauza coronavirusului. Vedetele i-au sărbătorit ziua micuței doar în 4 © Instagram

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți de când în viața lor au apărut superbele lor fiice. Astăzi, mezina familiei și-a aniversat ziua de naștere. Petrecerea a avut însă un cadru restrâns, având în vedere pandemia de coronavirus. Din cauza acesteia, vedetele au fost nevoite să anuleze ruperea turtei lui Iris.

Tavi Clonda a povestit la Antena Stars că el și familia lui s-au autoizolat de câteva săptămâni bune. Artistul și frumoasa prezentatoare de televiziune au luat această decizie, deoarece s-au gândit în primul rând la siguranța copiilor lor.

„Noi ne-am autoizolat să zic așa dinainte să fie... de vreo două săptămâni. Suntem mai precauți. Suntem prevăzători un pic, ne ferim un pic perioada asta. Cine râde și ia în glumă, acum cred că nu mai ia nimeni în glumă, dar erau înainte oameni care luau în glumă și un pic la bășcălie toată treaba și nu e normal, pentru că avem din păcate exemplul ăsta al italienilor care te pune pe gânduri și atunci e bine să fii precaut mai ales când ai doi copii mici parcă altfel privești lucrurile”, a spus Tavi Clonda printr-o intervenție telefonică, la Antena Stars.

Întrebat despre ruperea turtei mezinei familiei, Tavi Clonda a declarat că evenimentul trebuia să aibă loc weekend-ul viitor, însă din cauza situației dificile în care ne aflăm acesta s-a anulat.

„Mai încolo da. Acum evident că nu. Era plănuită pentru weekendul care urmează, dar s-a anulat. Pe 21 voiam să facem cu nașii, cu prietenii, cu familia, dar din păcate stăm liniștiți în perioada asta și când se vor liniști lucrurile facem turta exact cum trebuie”, a continuat cântărețul.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro