FOTO / Gabriela Cristea, mesaj emoționant de ziua fiicei. Micuța Iris împlinește un an

+3 click pentru
galerie

FOTO / Gabriela Cristea, mesaj emoționant de ziua fiicei. Micuța Iris împlinește un an © Instagram

Gabriela Cristea este în culmea fericirii. Astăzi, mezina familiei împlinește astăzi primul anișor. Iată ce mesaj a avut frumoasa prezentatoare de la Antena Stars pentru micuța Iris!

Gabriela Cristea și Tavi Clonda sunt cei mai fericiți părinți din lume. Astăzi, fetița lor cea mică își sărbătorește prima aniversare. Deși ne aflăm într-o perioadă dificilă, cele două vedete au hotărât că o astfel de ocazie specială nu poate să treacă fără să fie marcată de o petrecere. Așadar, ținând cont de măsurile de precauție și optând pentru un cadru mai intim, Iris are o zi de naștere pe cinste.

„Minunea din brațele meleîmplinește mâine un an de viață. Iris o să aibă aniversarea ei frumoasă, dar intimă. Mami și-a suflecat mânecile și indiferent de vremurile pe care le trăim, mâine ne îmbrăcăm frumos, mâncăm tort și o să avem baloane”, a scris Gabriela Cristea ieri, pe Instagram, în dreptul unei fotografii cu ea și Iris.

Mesajul emoționant al Gabrielei Cristea pentru Iris

Cu ocazia acestei zile, Gabriela Cristea i-a transmis fiicei sale un mesaj de suflet, ce i-a emoționat extrem de tare pe fani. De asemenea, frumoasa prezentatoare a postat și o fotografie superbă cu micuța Iris, de ziua ei.

„Ești parfumată ca o floare, ești delicată ca o floare, ești albastrică precum o floare, tu ești raza mea de soare... ești floare mea, zeița mea, curcubeul inimii mele. Cu tine lumea e mai frumoasă, mai pură și mult mai inocentă. La mulți ani, fetița mea!”, a scris Gabriela Cristea pe rețeaua de socializare.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro