Caz șocant în Timiș! Un bărbat a ucis nașul de botez al copilului său, după ce a aflat că îi este amant soției lui

Caz șocant în Timiș! Un bărbat a ucis nașul de botez al copilului său, pentru că îi făcea „ochi dulci” soției sale © arhivă

Crimă halucinantă în Timiș! Un bărbat de 32 de ani a ucis fără milă un alt bărbat, nașul copilului său, din cauza faptului că acesta îi „făcea curte” soției sale. Mai mult, cei doi au avut chiar și o aventură, de care abia acum s-a aflat. 

Un bărbat de 32 de ani din Timiș a comis o crimă macabră. Bărbatul a ucis un alt bărbat, nașul copilului său, din cauza faptului că acesta ar fi avut o aventură extraconjugală cu soția sa, motiv pentru care femeia s-ar fi mutat chiar acasă la amant. După ce s-a aflat acest lucru și situația a degenerat, bărbatul de 32 de ani, cel înșelat și dezamăgit și de propria soție, dar și de nașul copilului său a hotărât să-și facă singur dreptate. 

Momentul în care femeia s-a mutat acasă la amant a fost atunci când soțul ei era plecat la muncă în Germania. Cu toate acestea, întoarcerea bărbatului i-a făcut pe cei doi să se împace, de dragul copiilor pe care îi au împreună. Deși toată lumea credea că lucrurile sunt pe un făgaș normal, haosul de-abia acum începea. 

Potrivit informațiilor oferite de adevarul.ro, bărbatul de 32 de ani s-a fi convins de faptul că relația dintre soția lui și nașul copilului său nu s-a încheiat și a acționat de unul singur. Acesta a pus mâna pe o țeavă metalică și l-a lovit foarte rău pe amantul soției sale, iar acesta și-a dat ultima suflare. Când a realizat că a omorât un om, bărbatul a vrut să-l ajute, dar nu a mai putut face nimic pentru a-l salva. 

„În momentul în care inculpatul a văzut că numitul Panci Tiberiu s-a prăbuşit din picioare, căzând la pământ, inculpatul s-a deplasat imediat spre acesta şi a încercat să-i acorde primul ajutor, sens în care inculpatul a susţinut  capul victimei, sprijinindu-l şi i-a scos limba din gură pentru a nu şi-o înghiţi, după care i-a cerut soţiei sale să aducă un vas cu apă pentru a şterge victima de sânge”, au arătat procurorii în rechizitoriul de trimitere în judecată, potrivit adevarul.ro. În urma faptei sale, bărbatul din Timiș a fost condamnat la 4 ani de închisoare, dar sentința pe care a primit-o nu este definitivă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro