Crimă macabră! Un minor de 13 ani și-a împușcat iubita, pentru că a crezut că e însărcinată

Crimă macabră! Un minor de 13 ani și-a împușcat iubita, pentru că a crezut că e însărcinată © arhivă

Crimă macabră în Statele Unite ale Americii! Un minor de 13 ani a recurs la un gest care i-a șocat pe oamenii legii. Acesta și-a împușcat propria iubită, o copilă cu doar un an mai mare decât el, pentru că a crezut că aceasta este însărcinată. 

Un minor de numai 13 ani le-a dat șoc total oamenilor legii! Adolescentul și-a împușcat iubita, o minoră de 14 ani, pentru că a crezut că aceasta este însărcinată, informează presa internațională. Cei doi copii aveau o relație de câteva luni, iar părinții credeau că totul este doar o joacă și nimic din toate acestea nu s-ar putea întâmpla. 

Șocant este faptul că nu se știe din ce cauză a dedus minorul că cei doi vor avea un copil, dar nu a mai stat pe gânduri și s-a decis să scape singur de problemă. 

Într-o notă de furie, acesta și-a împușcat mortal în cap iubita de numai 14 ani și ar fi folosit, drept armă pentru crima sa, un pistol de calibrul 38, mai notează presa. 

În fața oamenilor legii, criminalul de numai 13 ani a mărturisit că motivul pentru care a decis să-și ucidă iubita este acela că a crezut că a rămas însărcinată, în urma raporturilor sexuale pe care le-au întreținut cei doi și nu și-ar fi dorit să afle părinții de această problemă. 

Daily Mail informează că în urma autopsiei efectuate s-a descoperit faptul că minora de 14 ani pe care iubitul ei de 13 a împușcat-o în cap nu era însărcinată.

În urma celor întâmplate, copilul de 13 ani va rămâne într-un centru de detenție până la vârsta de 21 de ani, iar apoi va fi supus unei evaluări psihologice. Pentru fapta sa, criminalul de 13 ani riscă să stea în spatele gratiilor până la 18 ani. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro