Cum a reușit o tânără din U.K. să slăbească miraculous în doar 12 săptămâni. Rezultatul este uimitor / FOTO

+3 click pentru
galerie

Și-a dorit o nouă înfățișare, iar rezultatul a uimit pe toată lumea © Facebook

O tânără din Marea Britanie a reușit să facă o schimbare uriașă în viața sa. Rebecca Hanna a slăbit miraculos cu multă determinare și răbdare. 

Rebecca Hanna în vârstă de 28 de ani, din Sheffield, sătulă până peste cap de privirile celor din jur, dar și de starea de spirit și de sănătatea mai puțin bună pe care o avea, a decis să facă o schimbare majoră în viața sa. Zis și făcut! Căci acum tânăra a început un regim alimentar vegan, care i-a transformat complet silueta, dar și viziunea. 

”Când am început mă simțeam foarte nefericită și nemulțumită de felul în care mă simțeam și arătam. Mereu mă comparam cu prietenele mele slabe. Nu aveam motivație, mă simțeam obosită toată ziua, iar starea mea de spirit era una foarte proastă”, a spus Rebecca, scrie dailymail.co.uk.

De 12 săptămâni, Rebecca a renunțat la mâncărurile și băuturile nesănătoase, s-a apucat de sport, cu un antrenor online, și-a schimbat programul de somn, iar acum spune că trăiește o altă viață, reușind să dea jos mai bine de 10 centimetri de pe talie, șolduri și coapse. Ba mai mult, Rebecca este gata să participe la un concurs de culturism în bikini. 

”Acum mă simt extraordinar și mă simt și puternică. Am mai multă energia și spihic îmi este foarte bine acum. Sper chiar să concurez la o competiție de culturism, deși niciodată nu m-am gândit că îmi voi depăși limitele. Acum merg la somn la ora zece și mă trezesc în fiecare zi înainte de ora 06:30, pregătită să încep ziua cu zâmbetul pe buze”, a mai spus tânăra. 

Rebecca este acum atât de mândră de noua sa înfățișare, încât pozează extrem de sexy pe rețelele de socializare, acolo unde a arătat și cum s-a transformat ea în tot acest timp. Deși a ajuns la greutatea ideală, tânăra nu vrea să se oprească aici și continuă să își mențină același stil de viață.

”Dacă îmi este foame între mese, mănânc orez, cu morcovi sau o cantita scăzută de carbohidranți, ori proteine”, a mai dezvăluit Hanna. 

Deși acum are un stil de viață perfect, tânăra recunoaște că uneori își mai satisface poftele culinare, dar asta doar în funcție de progresul pe care l-a făcut timp de două sau trei săptămâni la rând. 

”În funcție de progres, o dată la două sau trei săptămâni, optez pentru pizza, chipsuri sau înghețată”, a mai spus Rebecca Hanna. 

Acum tânăra a devenit un adevărat model pentru toate femeile care își doresc o schimbare în viața lor. Fiecare progres pe care îl face, Rebecca îl împărtășește apoi cu cei din mediul online, pentru a le motiva și pe cele care o urmăresc. 

”În fiecare zi mă trezesc de dimineață, fac sport în fața oglinzii, alerg, apoi îmi fac un duș și mă pregătesc pentru acea zi”, a mai mărturisit tânăra din U.K. 

Deși este extrem de motivată, Rebecca recunoaște că și acum mai are zile când vrea să renunțe, însă privește rezultatul muncii sale de până acum și își recapătă toate forțele și motivația de care are nevoie.

”Dacă nu vrei să faci asta, atunci pur și simplu fă-o. Motivația pentru mine este să mă simt bine în fiecare zi”, în modul acesta de motivează Rebecca.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro