Majda Aboulumosha a dezvăluit dieta cu care a slăbit 23 de kilograme! Care este secretul unui trup tras prin inel

+4 click pentru
galerie

Majda Aboulumosha a dezvăluit dieta cu care a slăbit 23 de kilograme! Care este secretul unui trup tras prin inel © Instagram

Majda Aboulumosha este un exemplu de așa da! Frumoasa prezentatoare tv le-a făcut o surpriză fanelor de pe Instagram și le-a dezvăluit dieta cu care a reușit să slăbească 23 de kilograme. Care este secretul unui trup tras prin inel? 

Majda Aboulumosha se numără printre cele mai frumoase și cunoscute prezentatoare tv de la noi din țară. Cu toate că a devenit consacrată în urma carierei de actriță, Majda a decis că altul este drumul ei. Plină de entuziasm și veselă de fiecare dată, frumoasa mulatră reușește să umple sufletele românilor alături de Cristi Brancu, la ”Agenția VIP”. 

”Am primit foarte multe mesaje”

De-a lungul timpul s-a confruntat cu probleme mari legate de greutate, însă acum a ajuns la silueta pe care și-a dorit-o dintotdeauna. Și ce mai spuneți de faptul că a dezvăluit dieta minune și fanelor de pe Instagram? 

Dis de dimineață, după ce a primit sute de mesaje legate de acest subiect, Majda a povestit tot ce a mâncat în perioada în care a ținut regim. Potrivit spuselor ei, nu este o dietă drastică sau foarte greu de urmat. Important este cât de ambițios ești și cât de mult îți dorești să faci o schimbare! 

”Am primit foarte multe mesaje, cu rugămintea să postez din nou dieta. Primele 2 zile, iaurt și salată, după care, următoarele 3 zile, iaurt, salată și un tip de aliment pe care-l alegeți voi, fie că este carne, fie că este pește, fie că este măr. În momentul în care vreți să mâncați mai multe fructe, să nu consumați iaurt în acele 3 zile. Ca să treceți la un alt aliment, de fiecare dată țineți din nou, iaurt, salată, după care, pepene, de exemplu sau iaurt, salată, ton.”, a zis Majda. 

”Acum oxcilez între 56 jumătate și 58 de kilograme”

Totodată, frumoasa prezentatoare tv susține că a ținut dieta pe propria răspundere și că a dat roade de fiecare dată. Drept urmare, și-a îndemnat urmăritorii să ia legătura cu un medic nutriționist, înainte de a începe regimul. 

”Eu am consumat foarte multă salată de varză, însă nu am folosit toate legumele în salată. De exemplu, roșia îmi face un pic de aciditate și atunci am preferat să mănânc foarte multă salată de varză sau salată simplă sau salată cu castravete cel mult. Am folosit ulei normal, nu de măsline, însă cu cât folosiți mai mult ulei de măsline, rezultatele vor apărea mai devreme. Se ține atât cât vă doriți voi și cât puteți. Nu este luată de la vreun specialist, așa că vă rog să luați legătura cu un nutriționist. Am ținut-o eu pe propria răspundere, pentru corpul meu. La mine a dat rezultate.”, a mai spus ea. 

Nu este prima oară când frumoasa mulatră a luat decizia de a ține această dietă. A slăbit 23 de kilograme, de la 89 la 56 jumătate-58, în prezent

”Am ținut de mai multe ori această dietă. Și atunci când eram mai mică și am slăbit peste 23 de kilograme, dacă nu și mai bine. În prezent, mă mențin. De la 89 de kilograme cât am avut cel mai mult, am ajuns la 67, iar acum oxcilez între 56 jumătate și 58.”, a zis Majda în încheiere. 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro