Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi! Blondina a renunțat la ordinul de protecție

+3 click pentru
galerie

Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi! Blondina a renunțat la ordinul de protecție © Instagram

Gata, s-a terminat orice scandal! Bianca Drăgușanu l-a iertat pe Alex Bodi și este pregătită să se lase din nou purtată pe brațele bărbatului iubit. În plus, blondina a renunțat la ordinul de protecție!

Când nimeni nu le mai dădea vreo șansă de împăcare, Bianca Drăgușanu și Alex Bodi au șocat pe toată lumea. Cei doi formează din nou un cuplu și sunt mai fericiți ca niciodată. Au lăsat în trecut orice scandal, ceartă sau orgoliu și au reluat povestea de dragoste tumultuoasă. 

A renunțat la ordinul de protecție

Și asta nu este tot! Potrivit Judecătoriei Buftea, focoasa blondină a renunțat la ordinul de protecție pe care l-a cerut de la polițiști împotriva omului de afaceri. 

”Ia act de renunţarea la judecarea cererii pentru emiterea ordinului de protecţie. Constată încetate efectele ordinului de protecţie provizoriu emis faţă de pârât de Poliţia Oraşului Voluntari la data de 14.03.2020 şi confirmat de Parchetul de pe lângă Judecătoria Buftea la data de 16.03.2020. Obligă reclamanta la plata către stat a sumei de 250 de lei reprezentând onorariu avocat din oficiu desemnat pentru pârât şi a sumei de 24,63 lei reprezentând cheltuieli aducere martor. Cu drept de apel în termen de cel mult 3 zile de la pronunţare. Cererea se va depune la Judecătoria Buftea în cazul exercitării căii de atac. Pronunţată astăzi, 31.03.2020, prin punerea soluţiei la dispoziţia părţilor prin mijlocirea grefei instanţei.
Document: Hotarâre  2186/2020  31.03.2020”
, se arată în comunicatul transmis de Judecătoria Buftea. 

În prezent, cuplul Bianca-Bodi își petrece timpul împreună, în izolare. Nu se plictisesc deloc în casă. Fac sport, poze, gătesc și se amuză copios unul pe seama celuilalt. Așa da, ne place! 

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro