Moment penibil la bordul unui avion! Doi „porumbei” care făceau amor, luați la rost de stewardesă. VIDEO

Moment penibil la bordul unui avion! Doi „porumbei” care făceau amor, luați la rost de stewardesă. VIDEO © Captură Video

Scene incredibile la bordul unui avion! Un bărbat și o femeie au dat frâu pasiunii chiar în aeronavă, sub privirile șocate ale celor din jur. Fără să le pese deloc că sunt în public, cei doi amorezi s-au apucat de nebunii, atenție, la doar câteva ore de când s-au cunoscut!

Protagoniștii acestui scenariu demn de filmele pentru adulți sunt un el și o ea, în vârstă de 43, respectiv 41 de ani. Conform presei din Rusia, cei doi s-au cunoscut pe Aeroportul Sheremetyevo din Moscova, chiar înainte să urce în avionul unde are loc... firul narativ.

Chiar stewardesa i-a prins în focurile pasiunii

La puțin timp după ce s-au îmbarcat în avion, cei doi au dat frâu liber „chimiei” dintre ei și au început să se sărute. Dacă doar asta făceau, poate că lucrurile stăteau altfel, dar amorezii au cam început să o dea și în altele.

Drept urmare, pasagerii au anunțat o însoțitoare bord, care a intervenit imediat și care chiar i-a mustrat ca la școală!

„Încetați! Avionul va ateriza și veți părăsi avionul. Acoperă-te imediat! Ia-ți mâinile și lasă-l să se acopere imediat! Aveți un comportament inadmisibil într-un loc public. Ați fost filmați. Suntem obligați să apelăm la poliție”, le spune femeia pe filmare.

Revoltat, bărbatul din cuplu nu a înțeles de ce e certat și chiar i-a înjurat pe cei de la bord. Ulterior, amândoi au fost arestați și s-a descoperit că erau sub influența băuturilor alcoolice.


facebook whatsapp twitter pinterest