Cutremur devastator în Turcia! 4 persoane au murit şi mai multe clădiri sunt la pământ

Cutremur devastator în Turcia! 4 persoane au murit şi mai multe clădiri sunt la pământ © captura video

Un cutremur cu magnitudinea de 6,8 grade pe scară Richter s-a produs în urmă cu câteva minute în estul Turciei! Mai multe clădiri s-au prăbuşit, iar 4 persoane au fost rănite!

Seismul s-a produs în zona Sivrice, din provincia Elazig, potrivit agenţiei guvernamentale pentru situaţii de urgenţă din Turcia. Ministrul de Interne a transmis că mai multe clădiri s-au prăbuşit.

Mai multe filmuleţe au apărut pe internet în urma seismului devastator. În ceea ce priveşte victimele, ministrul turc a declarat că sunt 4 morţi, doi în Elazig şi doi în Malaty, însă bilanţul ar putea creşte considerabil în următoarele ore.

Conform CNN Turk, cutremurul a lovit 4 provincii din Turcia, dar şi capitala, Ankara. Oamenii s-au speriat şi au ieşit din locuinţe, de frică să nu se prăbuşească peste ei.

Cutremur de 5,6 grade pe Scară Richter în Izmir

Acum 3 zile, un cutremur de 5,6 grade a lovit partea de vest a Turciei, Izmir. Conform spuselor unui martor, în aceeaşi zi s-au declanşat 8 cutremure. Oamenii au dat năvală să iasă afară, în timp ce blocul în care se aflau se mişca fără oprire.

De asemenea, tot în aceeaşi zonă, au mai existat 2 cutremure cu magnitudinea de 4,6 grade pe Scară Richter.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro