Acuzată de furt! O angajată a unei primării a virat peste 180.000 de lei în contul ei şi al fiicei, timp de 4 ani

Acuzată de furt! O angajată a unei primării a virat peste 180.000 de lei în contul ei şi al fiicei, timp de 4 ani © Facebook

De neimaginat ce s-a întâmplat cu o angajată din Copşa Mică, după ce femeia a furat bani mai bine de 4 ani, pe care i-a transferat în contul său şi al fiicei!

Femeia a făcut gestul necugetat pe o perioadă de patru ani, mai exact din 2014 până în 2018. Între anul 2014 şi 2015, angajata primăriei a virat în cont un total de 57.736 de lei. Astăzi, femeia a fost reţinută de către poliţie şi plasată sub control judiciar.

Este bănuită de delapidare şi fals intelectual. Poliţia din Sibiu a transmis primul comunicat cu privire la situaţia angajatei la Primăria din Copşa Mică.

„În fapt, în urma cercetărilor și investigațiilor efectuate din oficiu de către polițiștii specializați din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, a rezultat faptul că femeia, în perioada ianuarie 2014 – mai 2018, în baza unei rezoluții infracționale unice, dar prin acte materiale distincte și succesive, cu frecvență lunară, a dispus fără drept de suma de 120.038 de lei.

Femeia, folosindu-se de prerogativele conferite de funcția pe care o ocupa în cadrul unei instituții publice din Copșa Mică, în perioada mai sus menționată, ar fi dispus fără drept de sumele aflate în contul respectivei unității administrativ teritoriale, fie prin transferul lunar al unor sume, fără nicio justificare, în conturi personale, fie prin acordarea unor sporuri necuvenite sieși”, au declarat oamenii legii.

De asemenea, prejudiciul total creat este în valoare de 186.024 de lei. În prezent, sunt realizate peste 300 de documente care au date false pe care femeia le-a folosit pentru însuşirea sumelor necuvenite.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro