Da, este adevărat! „Peștele Picasso” a uimit planeta, pentru că arată exact ca un tablou / FOTO

Da, este adevărat! „Peștele Picasso” a uimit planeta, pentru că arată exact ca un tablou / FOTO © Twitter

Niște poze cu un pește extrem de ciudat fac înconjurul lumii, datorită aspectului extrem de inedit al animalului. Mulți l-au numit „Peștele Picasso”, pentru că se aseamănă cu un tablou realizat de celebrul pictor.

Uită-te bine la imagine, pentru că te uiți la o creatură unică. Oamenii de peste tot pe pe internet se miră de aspectul peștelui. Cu ochii neobișnuit de mari și cu solzi albaștri lucioși, care variază în formă și mărime, seamănă cu o creație realizată chiar de celebrul Picasso.

Oamenii, mirați de „Peștele Picasso”

Un student din Japonia este cel care a făcut publice aceste imagini, scrie Oddity Central. Imaginea, care a fost postată inițial pe Twitter, a fost preluată și de televiziunea japoneză Fuji Television, care s-a consultat cu mai mulți experți în biologia marină pentru a afla mai multe lucruri.

Se pare că peștele este un specimen pe nume „Polyipnus matsubarai”, un tip de pește care trăiește în străfundurile nord-vestice ale Oceanului Pacific, inclusiv în Japonia și Filipine. Chiar dacă are o înfățișare foarte bizară, așa-zisul pește lumânare Matsubarai pare a fi non-toxic și chiar comestibil, deși niciunul dintre specialiștii consultați nu s-a „delectat” personal cu această creatură.

Sakuya, studentul care a postat imaginile originale cu „Peștele Picasso”, spune că creatura avea în jur de 10 cm lungime și că a fost prinsă pe coasta Insulei Kozu. De pe 12 ianuarie și până în prezent, postarea lui a primit peste 42 de mii de aprecieri și a fost distribuită de peste 10 mii de persoane.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro