Prea dezbrăcată pentru locul din avion? Ținuta purtată de o tânără a făcut-o pe stewardesă să o dea afară. FOTO

+2 click pentru
galerie

Prea dezbrăcată pentru locul din avion? Ținuta purtată de o tânără a făcut-o pe stewardesă să o dea afară. FOTO © twitter

O tânără a avut parte de o experiență neplăcută la îmbarcarea în avionul care trebuia să o transporte către o destinație de vis.

Tânăra călătorea din Anglia spre Tenerife și a fost umilită de una dintre membrele echipajului, pe motiv că ținuta este prea sumară și un motiv de ofensă la adresa celorlați pasageri, informează presa internațională.

Fata era îmbrăcată cu o pereche de pantaloni lungi și un maiou scurt, iar o stewardesă a amenințat-o că o dă jos din avion dacă nu se schimbă. 

"Când m-am îmbarcat în Birmingham spre Tenerife, cei de la Thomas Cook mi-au spus că mă dau jos din avion dacă nu pun ceva pe mine, pentru că ofensam ceilalți călători și eram neadecvată. Patru membri ai echipajului erau pe lângă mine să îmi ia bagajul și să mă dea jos din avion", a scris Emily O'Connor pe Twitter. 

Reprezentanții companiei aeriene au explicat că, la fel ca celelalte companii aeriene, au o politică în privința hainelor purtate de călători, însă i-au transmis scuze tinerei. 

A.C.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro