De necrezut! Rămasă fără locuință, o femeie din India a născut și apoi a mers pe jos 160 kilometri

De necrezut! Rămasă fără locuință, o femeie din India a născut și apoi a mers pe jos 160 kilometri © Foto simbol arhivă

Caz uluitor. O femeie din India a adus pe lume un copil și a continuat apoi să meargă pe jos, 160 de kilometri, în brațe cu nou-născutul.

O femeie a născut și a mers pe jos 160 km

CNN relatează că femeia, a cărei identitate nu a fost făcută publică, mergea împreună cu soțul ei și cei patru copii ai lor din orașul Nashik, în Maharashtra, spre orașul Satna, din provincia Madhya Pradesh.

Aceștia părăsise orașul Nashik după ce au rămas fără locuință, iar restricțiile impuse în contextul actual i-au lăsat pe cei doi părinți fără muncă, precizează Kavita Kanesh, un oficial din Madhya Pradesh.

În timpul călătoriei, femeia gravidă s-a oprit și a adus pe lume o fetiță. După câteva zile, a fost oprită de oficialul Kavita Kanesh la un punct de control, care a declarat că „după ce a născut, s-a odihnit doar aproximativ o oră și jumătate și a pornit la drum. Familia nu avea niciun ban, nici mijloc de transport și nimeni nu le-a oferit vreun sprijin”, a spus Kanesh.

Fetița a venit pe lume pe 5 mai, iar Kavita Kanesh a subliniat faptul că a aranjat ca mama ei să fie dusă într-o unitate de carantină și să primească tratament medical.

Nu este prima familie care a fost nevoită să se întoarcă în satele de domiciliu, din pricina restricțiilor. Majoritatea, din cauza suspendării transportului public, au fost nevoiți să meargă pe jos sute de kilometri.

Conform ultimelor date furnizate de Universitatea John Hopkins, India a înregistrat peste 78.000 de cazuri de coronavirus și 2.551 de morți.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro