De necrezut! Un tată și-a omorât copilul de 5 ani în bataie, din cauza unei glume făcute de cel mic. "L-am bătut de supărare"

De necrezut! Un tată și-a omorât copilul de 5 ani în bataie, din cauza unei glume făcute de cel mic. "L-am bătut de supărare" © arhivă

Gest necugetat al unui bărbat din Nigeria! Şi-a omorât copilul în bătaie, din cauza unei glume care l-a scos din minţi. 

De necrezut! Oamenii legii au fost chemaţi de urgenţă la casa bărbatului din Lagos. Au găsit trupul micuţului de 5 ani, într-o baltă de sânge. Motivul este unul la care nimeni nu se aştepta. Bărbatul şi-a bătut propriul copil din cauza faptului că a pierdut un bilet de la pariuri. 

„Nu a fost intenţionat. L-am bătut de supărare că a pierdut biletul. El a fugit afară şi a căzut pe scări. A căzut pe podea şi s-a lovit la cap. Regret mult acţiunile mele şi aş fi vrut să nu se întâmple aşa ceva”, a declarat el. 

Anchetatorii au reuşit să scoată totul la iveală. Povestea a început în momentul în care tatăl dormea şi micuţul i-a aruncat, în glumă, biletul câştigător la pariuri. Imediat cum s-a trezit şi a observat că nu mai este, bărbatul s-a înfuriat şi s-a răzbunat pe copil.

L-a lovit fără milă, cu pumnii şi cu picioarele. Copilul a încercat să fugă din mâinile tatălui, dar nu a reuşit. Bărbatul a fost prins de către oamenii legii şi dus în arest. A încercat să se scuze, susţinând că nu a vrut şi că povestea nu stă chiar aşa. 

„Abia ne descurcăm cu banii, din cauza economiei ăsteia....de-asta am jucat la pariuri”, a mai zis el. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro