Decizie șocantă a unei mame care și-a incendiat propria mașină! În autoturism se afla copilul ei de 14 ani

Decizie șocantă a unei mame care și-a incendiat propria mașină! În autoturism se afla copilul ei de 14 ani © opiniatimisoarei.ro

Femeia în cauză are 23 de ani și locuiește în Carolina de Sud, SUA. Ea a fost arestată după ce mai mulți trecători au anunțat autoritățile despre focul pus intenționat de aceasta asupra mașinii personale. Până la venirea salvatorilor, martorii au încercat să îl scoată pe fiul femeii din mașina în flăcări, potrivit Fox News.

În urma incidentului șocant, copilul a suferit arsuri grave pe marea majoritate a corpului, fiind acum în stare critică. Medici sunt sceptici în privința șanselor sale de supraviețuire, dar depun eforturi pentru a-l menține în viață.

Femeia a fost arestată și s-a descoperit că focul pus asupra mașinii a fost intenționat.

Autoritățile locale au deschis o anchetă pentru a se stabili care a fost cursul desfășurării evenimentelor, dar și motivele pentru care femeia a recurs la acest gest.

Incendierea mașinilor, nouă metodă de răzbunare

Persoane care incendiază mașini, chiar dacă nu pe cele proprii, nu există numai peste hotare. În România de pildă, această practică a devenit una obișnuită în rândul celor care doresc o răzbunare cruntă.

Ultima victimă din țara noastră este chiar Loredana Chivu, care s-a trezit cu bolidul său de lux grav avariat în urma unui foc pus intenționat. 

Nu, nimeni nu i-a vrut răul frumoasei blondine, fiind totul o simplă neînțelegere. Mai exact, un bărbat care avea în paralel trei relații, concretizate prin nașterea unor copii, a fost „mărul discordiei”. Una dintre iubitele sale a crezut că mașina de lux a Loredanei este, de fapt, a unei alte concubine de-a bărbatului, motiv pentru care a dat foc autovehiculului. 

Planul de răzbunare părea de efect în mintea femeii, însă șocul suferit de Loredana Chivu când și-a găsit mașina incendiată nu a fost deloc de ignorat.

Acum blondina așteaptă ca cei vinovați să plătească pentru faptele lor.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro