Descoperire neașteptată. Mii de măști de protecție, îngropate de peste un deceniu în cripta catedralei din Washington

Descoperire neașteptată. Mii de măști de protecție, îngropate de peste un deceniu în cripta catedralei din Washington © Foto simbol Pixabay

Descoperire neașteptată, în plină epidemie de coronavirus, în cripta unei catedrale din Washington. Peste 5.000 de măști de protecție erau îngropate de peste un deceniu. 

5000 de măști de protecție, găsite îngropate în cripta catedralei

AFP relatează că, în plină pandemie de coronavirus, în cripta unei catedrale din Washington au fost descoperite peste 5000 de măști de protecție.

Autoritățile religioase au anunțat că măştile de protecție au fost achiziționate pentru preoți în urmă cu un deceniu, în timpul unei crize sanitare, și uitate în subsolul catedralei din Washington.

„Ele urmau să fie utilizate de către membrii clerului care oferă sprijin pastoral şi pentru ca aceştia să nu-şi pună în pericol sănătatea”, au declarat oficialii catedralei din Washington.

Majoritatea măștilor, donate spitalelor

Aceeași sursă arată că cele peste 5000 de măști de protecției descoperite în cripta catedralei din Washington pot fi încă folosite.

În jur de 3000 dintre maștile de protecție descoperite au fost donate Spitalului Universitar Georgetown şi aproximativ 2.000 Spitalului Naţional de Pediatrie din Washington. De asemenea, un număr mic dintre acestea au fost păstrate pentru clerici.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro