Cutremurător! Isabel, românca moartă în condiţii misterioase în Spania, stabilise ce nume urma să aibă bebeluşul din burtică

+3 click pentru
galerie

Cutremurător! Isabel, românca moartă în condiţii misterioase în Spania, stabilise ce nume urma să aibă bebeluşul din burtică © Foto: Facebook

Isabel Elena Răducanu, românca găsită moartă în condiţii suspecte în Spania, urma să devină mamă peste doar trei luni. Românca era însărcinată în luna a şasea şi avea în pântece o fetiţă.

Isabel se gândise deja ce nume va purta fetiţa şi era în al nouălea cer. Copila urma să primească numele Briana Laura şi era aşteptată cu mare bucurie de către părinţii şi surioara sa. În plus, fericită de momentul pe care îl trăieşte, românca postase chiar şi o ecografie cu copilul din burtică.

Vă reamintim că românca a fost găsită moartă, cu gâtul tăiat şi dezbrăcată. Totul s-a întâmplat într-o localitat din Valencia, acolo unde femeia locuia cu fiica ei de 8 ani şi cu partenerul său, un spaniol.

Bărbatul a alertat imediat Poliţia şi medicii, însă românca era deja moartă, potrivit El Pais.
Momentan nu se ştie ce s-a întâmplat cu adevărat, oamenii legii luând în calcul mai multe variante. Primarul din localitatea Xativa a numit zi de doliu în comunitate, după decesul româncei care era însărcinată în şase luni.

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro