Detaliu cutremurător în cazul avionului ucrainean, doborât "din greșeală" în Iran. Incredibil ce s-a întâmplat cu pasagerii după ce a lovit racheta

Detaliu cutremurător în cazul avionului ucrainean, doborât "din greșeală" în Iran. Incredibil ce s-a întâmplat cu pasagerii după ce a lovit racheta © Arhiva

Un incident deosebit de grav a avut loc în Iran, în urmă cu câteva zile. Un avion ucrainean a fost lovit în plin de o rachetă antiaeriană iraniană și a dus la moartea a 176 de oameni nevinovați.

Oficialii de la Teheran au declarat ulterior că aeronava a fost doborâtă "din greșeală", iar acum un expert în aviație a spus, pentru CNN, că cei mai mulți dintre pasageri erau în viață după explozie, dar s-au stins din viață în urma impactului nimicitor cu solul.

„Explozia pe care o vedem în aer nu este a avionului propriu-zis, ci provine de la racheta care explodează în apropierea aeronavei și împrăștie schije în zonele critice ale acesteia, precum rezervoarele de combustibil și motorul”, a declarat expertul, conform sursei citate. 

Mai mult, avionul ar fi fost aproape întreg atunci când s-a lovit de sol, iar la bord erau mulți oameni în viață când acesta s-a prăbușit. Totodată, schijele rezultate în urma exploziei rachetei ar fi putut penetra avionul, însă ar fi fost insuficiente pentru a-i omorâ pe pasageri.

Mulți dintre pasageri și-au trăit ultimele clipe terorizați și panicați și au avut parte de un sfârșit absolut înfiorător, ce  nu poate fi descris în cuvinte. Cronologic a fost explozia rachetei, apoi împrăștierea schijelor în fuzelaj, speranța că avionul doborât în Iran poate fi întors la aeroport, iar mai apoi tragica prăbușire. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro