Deținut român, în vârstă de 28 de ani, găsit spânzurat în propria celulă! Pentru ce fusese condamnat

Deținut român, în vârstă de 28 de ani, găsit spânzurat în propria celulă! Pentru ce fusese condamnat © Arhiva

Un deținut român a fost găsit fără suflare în celula lui dintr-o închisoare din Monaco. Bărbatul, în vârstă de 28 de ani, a fost descoperit de gardienii penitenciarului.

Românul, în vârstă de 28 de ani, a fost găsit spânzurat de gardienii închisorii Rocher din Monaco. Bărbatul s-a spânzurat cu cearșafurile de pe pat, scrie Nice Main.com. Românul a ajuns în spatele gratiilor în luna august, fiind acuzat de furt și plăți frauduloase și își aștepta pedeapsa, menționează sursa citată.

În urma anchetei, procurorii au concluzionat că românul petrecea mult timp singur în celulă, dar nu dădea de înțeles că are gânduri suicidale. Gardienii închisorii au spus că sunt surprinși de faptul că bărbatul și-a pus capăt zilelor și că nu a avut niciodată intenția de a evada sau că ar fi fost instabil psihic. Potrivit anchetatorilor, este primul caz de sinucidere semnalat într-o închisoare din Monaco.

Și un deținut din Timiș s-a spânzurat

Un caz similar s-a petrecut în România, în urmă cu câteva luni. Cazul a fost de o gravitate rar întâlnită din cauza faptului că Ionel Lepa fusese reținut după ce a împușcat mortal un polițist. După ore întregi de căutări și după o desfășurare de forțe impresionantă, acesta a fost capturat. La scurt timp după ce a ajuns în celulă, acesta a decis să se spânzure în celulă.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro