Deținutul din Arad, care a evadat dintr-un spital, prins de polițiști! Cum au acționat oamenii legii

Deținutul din Arad, care a evadat dintr-un spital, prins de polițiști! Cum au acționat oamenii legii © Penitenciarul Colibasi

Oamenii legii au acționat prompt în privința deținutului care a reușit să evadeze dintr-un spital. Acesta fusese dus la unitatea medicală pentru tratament și, cumva, a reuși să îi păcălească pe polițiștii care îl supravegheau.

Acesta sărit pe geamul din baie și a fugit, iar polițiștii au demarat o amplă operațiune de căutare. După câteva ore, fugarul a fost prins pe un câmp, iar pentru prinderea lui aceștia au tras și câteva focuri de armă. Din fericire, nimeni nu a fost rănit în timpul operațiunii, informează Mediafax.

Polițiștii din Arad au declarat că, în urma căutărilor, oamenii legii l-au găsit pe deținutul fugar pe un teren viran din zona localității Albota. "Pentru prinderea acestuia a fost efectuat uz de armă, fără a fi rănite persoane sau provocate pagube.", au mai spus oamenii legii, potrivit sursei citate.

Ce se va întâmpla cu bărbatul

Bărbatul a fost dus în custodia luptătorilor Serviciului pentru Acţiuni Speciale Argeş şi condus la sediul poliţiei, pentru măsurile legale. Ioniţă Florin Cristian, în vârstă de 24 de ani, a fost condamnat definitiv la doi ani şi o lună de închisoare pentru lovire şi alte violenţe. Acesta a reuşit să evadeze de la o unitate medicală din Piteşti, acolo unde se afla pentru o serie de analize. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro