Disperat, un român s-a aruncat pe casa patronului italian și a amenințat că se sinucide. Ce s-a întâmplat

Disperat, un român s-a aruncat pe casa patronului italian și a amenințat că se sinucide. Ce s-a întâmplat © corriera dell umbria

Clipe de panică în fața casei unui italian! Un angajat, un bărbat român în vârstă de 41 de ani, s-a urcat pe clădire și a amenințat că își pune capăt zilelor.

Bărbatul a amenințat că se sinucide din cauza faptului că patronul nu îl mai plătise de multe luni. Totul s-a întâmplat în Perugia, iar românul a solicitat să îi fie plătită suma de 10.000 de euro. Și pentru că banii nu i-au intrat în cont, românul a decis să își facă dreptate pe cont propriu, scrie Corriere dell Umbria.

Bărbatul a băgat spaima în patronul său, dar și în cei prezenți la fața locului, după ce a luat mai multe sticle cu benzină și o brichetă și s-a urcat pe casa patronului său. Acesta a țipat din toți rărunchii că se sinucide și a amenințat că dacă nu își va primi banii se va sinucide. După aproximativ două ore de negocieri intens, bărbatul a renunțat la gândurile negre. Ironic este faptul că acum românul trebuie el să plătească o amendă de câteva sute de euro pentru deranjarea liniștii publice. 

Alt român, aceeași intenție

Un incident similar a avut loc în luna octombrie în Toscana. Protagonist este un român, în vârstă de 34 de ani a vrut să apeleze la un gest extrem şi să-şi pună capăt zilelor. Foarte hotărât, bărbatul a ajuns în centrul oraşului, acolo unde a încercat să se spânzure de un copac. Din fericire, un trecător l-a văzut şi i-a anunţat de urgenţă pe oamenii legii, care l-au împiedicat să se sinucidă. Nu se cunosc motivele pentru care bărbatul a vrut să își curme viața. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro