Doi miri au participat la propria nuntă printr-un livestream, ca să nu-și îmbolnăvească invitații cu coronavirus

+2 click pentru
galerie

Doi miri au participat la propria nuntă printr-un livestream, ca să nu-și îmbolnăvească invitații cu coronavirus © China Press

Un cuplu care a vizitat recent un sat din aceeași provincie ca Wuhan, epicentrul epidemiei cu coronavirus, a decis să participe la propria nuntă printr-un livestream. Aflați în carantină, cei doi miri au vrut să evite astfel răspândirea virusului care ucide zeci de oameni în fiecare zi.

Domnul și Doamna Yu, un cuplu din Singapore, au fost protagoniștii unei nunți atipice. În loc să fie prezenți în carne și oase la eveniment, pentru a se pupa și îmbrățișa cu invitați veniți să le celebreze iubirea, cei doi au fost acolo printr-un livestream, scrie Oddity Central.

Cuplu în carantină, la nuntă prin mediul virtual

Cei doi au fost recent în satul Hunan, în vizită la mama mirelui. Din nefericire pentru ei, Hunan se află în aceeași provincie chineză ca Wuhan, orașul de unde a pornit tot haosul coronavirus. Ca nu cumva să răspândească virusul, Domnul și Doamna Yu au decis să fie puși în carantină timp de 14 zile, în aceeași perioadă în care urmau să se căsătorească.

Dar cum anularea evenimentului din scurt nu prea era nici ea o opțiune, cei doi au găsit un compromis și s-au prezentat la eveniment... în formă virtuală.

Invitații au fost anunțați din timp că mirii nu vor fi prezenți în carne și oase, însă majoritatea s-au prezentat oricum. Nici părinții miresei, la rândul lor întorși din Hunan, nu au putut veni. Așa că, la eveniment a fost prezentă doar sora femeii.

Singura tradiție care nu a putut fi respectată a fost dansul mirilor. În rest, cei doi însurăței au avut grijă să le bifeze pe toate.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro