Doliu în îndustria muzicală! Un celebru interpret a fost răpus de cancer, la 65 de ani

+3 click pentru
galerie

Hugh McDowell a fost răpus de cancer © captură video

Lumea muzicală a suferit o altă pierdere. Celebrul interpret de violoncel, Hugh McDowell, legendă a anilor 70, a fost răpus de cancer. Hugh McDowell avea vârsta de 65 de ani. 

Moartea lui Hugh McDowell a lăsat răni adânci în sufletele foştilor săi colegi muzicieni. Oamenii care au apucat să-l audă măcar o dată în timpul vieţii îşi amintesc cu drag de omul care zâmbea şi transmitea pe scenă atât de multe emoţii. "Sunt atât de trist după aceste cuvinte pe care le spun pentru a anunţa că vechiul meu prieten, fantasticul violonist Hugh McDowell, a trecut în nefiinţă noaptea trecută, după ce s-a luptat cu o boală necruţătoare", a scris pe contul personal de Twitter, un apropiat al lui Hugh Dowell.

"Ne-am cunoscut în anii tinereţii şi am fost foarte apropiaţi până în 1980, când am părăsit ELO. El era un spirit liber, frumos, avea un talent natural la violoncel.", a mai continuat fostul său coleg de trupă. 

Hugh McDowell s-a născut în Londra, în anul 1953 şi a descoperit dragostea pentru instrumentul care l-a consacrat la o vârstă foarte fragedă, fiind câştigător al unei burse pentru muzică la vârsta de 10 ani. A urmat studiile muzicale aferente carierei pe care şi-a dorit-o de mic şi a ajuns pe cele mai mari scene ale muzicii. A făcut parte din ELO şi a continuat cu proiecte de muzică clasică, teatru şi film. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro