A făcut infarct, dar a murit în drum spre București, din lipsa unui medic care să-l opereze. Drama unui tenor din Craiova

Mircea Tudora, tenorul din Craiova © YouTube

Un tenor din Craiova, în vârstă de doar 40 de ani, a trecut printr-o dramă asemănătoare cu cea a lui Florin Busuioc. Povestea lui, însă, s-a terminat sumbru. După ce a făcut infarct în primăvara acestui ani, a murit pe drum spre București, unde era transportat din cauza lipsei unui medic care să-l opereze în orașul său.

Mircea Tudora, tenor al Filarmonicii, a suferit un infarct asemănător cu cel al lui Florin Busuioc. I s-a făcut rău în timpul repetițiilor, scrie HotNews, dar în cazul lui, finalul a fost tragic.

Singurul medic care l-ar fi putut salva se afla în străinătate. Așadar, a fost necesară transportarea tenorului către un spital din București. Drumul l-a ucis, timpul pierdut pentru transport fiindu-i fatal.

„Din păcate au murit foarte mulți oameni în același mod (din infarct – n.red.), chiar în Filarmonică a fost un caz. Acum câteva luni de zile, un domn care lucra acolo, la Filarmonică, a făcut un infarct. Eu nu eram aici, eram plecat din țară și a murit. Exact la fel s-a întâmplat (ca și în cazul lui Florin Busuioc – n.r.) și a murit la 40 de ani. A murit în urgență. Nu avea cine să facă (operație de montare a unui stent – n.r.)”, a explicat medicul Paul Trașcă, cel care a venit de acasă pentru a-l opera pe Florin Busuioc.

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.P.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro