Ultima apariție a lui Florin Busuioc, înainte de a face infarct. La scurt timp s-a prăbuşit pe scenă

+5 click pentru
galerie

Ultima apariție a lui Florin Busuioc © captură video

Cu doar câteva ore înainte de a suferi un infarct, Florin Busuioc a avut ultima apariție la TV. Celebrul actor nu a prezentat vremea marți seară, pentru că și-a luat liber. 

CITEȘTE ȘI - De câte ori a fost resuscitat Florin Busuioc după ce a făcut infarct

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ania suferit un infarct, marți seară, iar medicii l-au supus unei intervenții chirurgicale dificile. Cu doar câteva ore înainte, Florin Busuioc a avut ultima apariție la TV, iar marți seară actorul și-a luat liber, pentru a participa la un spectacol, în Craiova. În ultima apariție pe care a avut-o la TV, Florin Busuioc părea că nu are nicio problemă de sănătate, era vioi și pus pe glume, iar zâmbetul nu i-a dispărut nicio secundă de pe față.

CITEȘTE ȘI - Directorul Spitalului Craiova, declaraţii despre starea lui Florin Busuioc: "Primul moment critic a fost depăşit"

Florin Busuioc a căzut pe scenă la finalul spectacolului şi a fost operat de urgenţă. Se pare că programul haotic pe care îl are i-a afectat starea de sănătate, actorul fiind implicat în diverse proiecte legate de teatru, dar apare şi în faţa telespectatorilor, acolo unde aduce cele mai noi veşti despre vreme. Chiar actorul povestea de curând cât de agitată este viaţa sa.

CITEȘTE ȘI - Oboseala şi-a spus cuvântul? Florin Busuioc avea un program extrem de încărcat. "O să dorm când totul se va săvârși"

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să ratez un spectacol. Iar dacă s-a amânat un spectacol, am fost anunțat din timp de acest lucru. Și da, s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile… Nu simt ca aș fi tăiat din timpul liber pe care l-aș fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârși”, a declarat Florin Busuioc pentru Libertatea.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem și Instagram. Ne poți da follow aici

R.D.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro