Oboseala şi-a spus cuvântul? Florin Busuioc avea un program extrem de încărcat. "O să dorm când totul se va săvârși"

+4 click pentru
galerie

Florin Busuioc a fost operat © Instagram

Florin Busuioc a suferit un infarct pe scena teatrului din Craiova, actorul fiind operat de urgenţă. Deşi Arafat spune că starea sa este gravă, purtătorul de cuvânt al spitalului a precizat că Busu este în afara oricărui pericol.

Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, a căzut pe scenă la finalul spectacolului şi a fost operat de urgenţă. Se pare că programul haotic pe care îl are i-a afectat starea de sănătate, actorul fiind implicat în diverse proiecte legate de teatru, dar apare şi în faţa telespectatorilor, acolo unde aduce cele mai noi veşti despre vreme. Chiar actorul povestea de curând cât de agitată este viaţa sa.

CITEŞTE ŞI: De cine a fost inlocuit Florin Busuioc în această dimineaţă, după ce a suferit un infarct

CITEŞTE ŞI: Oboseala şi-a spus cuvântul? Florin Busuioc avea un program extrem de încărcat. "O să dorm când totul se va săvârși"

CITEŞTE ŞI: Directorul Spitalului Craiova, declaraţii despre starea lui Florin Busuioc: "Primul moment critic a fost depăşit"

„Nu mi s-a întâmplat niciodată să ratez un spectacol. Iar dacă s-a amânat un spectacol, am fost anunțat din timp de acest lucru. Și da, s-a întâmplat din cauza vremii nefavorabile… Nu simt ca aș fi tăiat din timpul liber pe care l-aș fi folosit în alt fel, adăugând un lucru extraordinar de plăcut, pentru că mă simt bine să fac teatru, mă simt bine să combin televiziunea cu teatrul si o să am destule ore de somn când totul se va săvârși”, a declarat Florin Busuioc pentru Libertatea.

CITEŞTE ŞI: De la vreme i se trage! Cum se comportă Florin Busuioc atunci când nu apare la TV / VIDEO PAPARAZZI

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii. Secretarul de stat susţine că starea prezentatorul este gravă, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului în care Florin Busuioc a fost supus intervenţiei chirurgicale susţine că starea lui de sănătate este în acest moment, stabilă şi că operaţia s-a încheiat cu succes. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai importante ştiri, te aşteptăm şi pe pagina de Facebook. Avem şi Instagram. Ne poţi da follow aici

 

O.P.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro