De cine a fost înlocuit Florin Busuioc în această dimineaţă, după ce a suferit un infarct

+4 click pentru
galerie

Florin Busuioc a fost înlocuit © Instagram

Dat fiind infarctul prin care a trecut şi nevoia de a rămâne sub supravegherea personalului medical şi în atenţia familiei, Florin Busuioc a fost înlocuit în această dimineaţă, la rubrica meteo de la postul de televiziune la care lucrează. 

În această dimineaţă, Florin Busuioc, în vârstă de 56 de ani, nu a mai primit legătura de la colegii săi în timpul programului de ştiri, ci Daniel Niţoiu. Prezentatorul unei emisiuni de la acelaşi post, i-a luat locul lui Busu de la meteo. În timpul buletinului de ştiri, colegii lui Busu au spus că prezentatorul se află în continuare la Terapie Intensivă şi că va rămâne internat la spitalul de urgenţă din Craiova. 

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii. Secretarul de stat susţine că starea prezentatorul este gravă, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului în care Florin Busuioc a fost supus intervenţiei chirurgicale susţine că starea lui de sănătate este în acest moment, stabilă şi că operaţia s-a încheiat cu succes. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro