De la vreme i se trage! Cum se comportă Florin Busuioc atunci când nu apare la TV / VIDEO PAPARAZZI

+6 click pentru
galerie

Florin Busuioc, omul de la meteo. © Captură Youtube

Florin Bucuioc (55 de ani) este, fără îndoială, unul dintre cei mai îndrăgiţi oameni de televiziune din România. Acesta a cucerit publicul cu stitlul inconfundabil de a prezenta rubrica meteo. Dacă atunci când apare pe sticlă e mereu pus pe glume, celebrul bărbat are un cu totul alt comportament când nu se află în faţa camerelor de filmat.

În urmă cu câteva zile, paparazzii Spynews.ro l-au surprins pe „Busu” într-un moment de relaxare. Mai exact, însoţit de câţiva prieteni, printre care şi actorul Gheorghe Ifrim, celebrul bărbat a fost văzut într-o benzinerie din Capitală.

Răpus de o foame teribilă, Florin Busuioc a căutat de zor ceva de mâncare. După câteva minute în care a studiat oferta, acesta a luat de pe un raft un sandwich. Fără să stea pe gânduri, „Busu” a desfăcut produsul şi a muşcat din el cu poftă. Vedeta de televiziune a plătit sandwich-ul, abia după ce a mâncat mai bine de jumătate din el.

Apoi, după ce şi-a astîmpărat foamea, Florin Busuioc a ieşit din benzinărie şi şi-a aprins o ţigară. Până când a terminat de fumat, omul de la meteo a stat de vorbă cu amicii săi.

Citeşte şi: Să tot ai o aşa nevastă! Cum îşi răsfaţă soţul Silvia Dumitrescu / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Imagini memorabile! Cătălin Crişan a sărbătorit 30 de ani de carieră cu o petrecere NEBUNĂ, NEBUNĂ, NEBUNĂ / VIDEO BOMBĂ

Florin Busuioc s-a născut la 19 mai 1962, în Hunedoara. El a debutat în televiziune la 5 decembrie 1996. În 2010, a fost desemnat de către Societatea Europeană de Meteorologie drept cel mai bun prezentator meteo al anului din Europa. Pe lângă faptul că este om de televiziune, „Busu” este şi actor. În 1989, el a absolvit Universitatea Naţională de Artă teatrală şi Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din Bucureşti.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro