Să tot ai o aşa nevastă! Cum îşi răsfaţă soţul Silvia Dumitrescu / VIDEO PAPARAZZI

Silvia Dumitrescu, o cântăreaţă iubită de o ţară întreagă. © Facebook

Ajunsă la 58 de ani, Silvia Dumitrescu este o femeie de toată lauda! În timp ce alte doamne aşteaptă bărbaţii lor să le facă toate poftele, celebra cântăreaţă îi face toate poftele soţului său.

În urmă cu câteva zile, Silvia Dumitrescu a participat la concertul prin care Cătălin Crişan a sărbătorit împlinirea a 30 de ani de activitate. După ce şi-a cinstit colegul aşa cum se cuvine, vedeta a plecat de la Sala Palatului la volanului autoturismului său. La un moment dat, aeasta a tras pe dreapta. Nu, artista nu a fost oprită de vreun echipaj de la poliţia rutieră. Ea a staţionat pentru a-l lua pe soţul său din zonă.

După ce Florin Ochescu (65 de ani) s-a urcat în autoturism, Silvia Dumitrescu a făcut următoarea oprire la un restaunrant de fiţe. Precum doi adolescenţi îndrăgostiţi până peste cap, cântăreaţa şi soţul său au avut parte de o seară minunată şi de o cină romantică. Ce mai poate fi de spus? Să tot ai o aşa nevastă!

Citeşte şi: Aşa îşi ţine aproape fostul soţ! Am aflat de ce Ilie Năstase nu refuză să-i îndeplinească dorinţele Amaliei! / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Fiecare bărbat celebru are în spate o femeie puternică! Cum arată soţia unuia dintre milionarii României / VIDEO PAPARAZZI

Silvia Dumitrescu este o interpretă de muzică pop din România. A urmat cursurile Școlii Populare de Artă din București, la clasa regretatei Mihaela Runceanu și s-a lansat la Festivalul Național de muzică ușoară Mamaia '85 unde a obținut Premiul I la secțiunea "Interpretare". S-a impus in muzica românească cu piesele precum “Nu-mi pare rău”, “Cred în tine”, “Noi am ales” sau “Miracol infinit”.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.


facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro