Fiecare bărbat celebru are în spate o femeie puternică! Cum arată soţia unuia dintre milionarii României / VIDEO PAPARAZZI

+5 click pentru
galerie

Viorel Păunescu (dreapta), alături de Ion Ţiriac şi de Ilie Năstase. © Hepta

Renumit pentru faptul că apare mai tot timpul singur în public, Viorel Păunescu are alaturi o soţie iubitoare. Femeia puternică, Anişoara este căsătorită cu celebrului milionar de mai bine de 40 de ani.

Persoană discretă şi atentă la detalii, nevasta lui Viorel Paunescu a preferat să rămână undeva in umbra celui care a fost proprietarul clubului Steaua. Recent, paparazzii Spynews.ro au reuşit să surprindă unul dintre puţinele momente în care cei doi s-au afişat împreună.

În urmă cu câteva zile, Anişoara şi Viorel Păunescu au ieşit în oraş. Însoţiţi de o prietenă, cei doi au ales să servească prânzul la o terasă de fiţe amplasată într-o zonă de lux a Capitalei. Mai bine de o oră şi jumătate, cei trei au stat la taclale şi au servit numai preparate alese, aşa cum se cuvine unor oameni care nu duc grija zilei de mâine. Deşi nu apare prea des în public, Anişoara Păunescu pare a fi o fire sociabilă şi care, în ciuda faptului că anii au trecut pestea ea, se menţine într-o formă foarte bună.

Citeşte şi: Şoc în sportul românesc! Mariana Bitang şi Octavian Belu au ajuns pe mâinile medicilor! / VIDEO PAPARAZZI

Citeşte şi: Să tot ai un aşa soţ! Cum îşi răsfaţă copiii Ziv Tetelman, bărbatul Ralucăi Sandu / VIDEO PAPARAZZI

Viorel Păunescu s-a născut la 11 iulie 1935, în localitatea Fărcăşeşti. Pe lângă faptul că este un om de afaceri de succes, acesta a fost sportiv de performanţă. Viorel Păunescu a practicat handbalul. El şi-a început cariera la Locomotiva Gara de Nord, iar între anii 1955-1964 a jucat atât la Steaua, cât şi la Dinamo. Între 1998 şi 2003 a fost președintele consiliului de administrație al clubului de fotbal Steaua, în prezent FCSB. Din noiembrie 2005 şi până în noiembrie 2013, Păunescu a fost preşedintele Federaţiei Române de Nataţie.

Dacă ți-a plăcut articolul, te așteptăm și pe pagina oficială de Facebook. Te aşteptăm şi pe pagina de Instagram.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
PARTENERI
TOATE STIRILE NOASTRE CONTINUA PE FACEBOOK

Alătură-te celor 300.000 de fani spynews.ro!

A1.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro
DivaHair.ro