Directorul Spitalului Craiova, declaraţii despre starea lui Florin Busuioc: "Primul moment critic a fost depăşit"

+4 click pentru
galerie

Starea de sănătate a lui Florin Busuioc © Instagram

Directorul instituţiei medicale în care Florin Busuioc a suferit intervenţia chirurgicală de montare a unui stent a făcut prima declaraţie privind starea de sănătate a îndrăgitului prezentator. 

Starea lui Florin Busuioc este în acest moment îmbunătăţită, dar rămâne în continuare în atenţia personalului medical. Directorul spitalului a declarat că fiecare minut a contat în stabilizarea prezentatorului în vârstă de 56 de ani, iar medicii care i-au acordat îngrijiri medicale au făcut o treabă excelentă. 

"Din punct de vedere medical, starea pacientului este îmbunătățită. Primul moment critic a fost depășit. Florin Busuioc a suferit un infarct și dacă nu se intervenea, deși la noi este foarte greu ca nu avem linie de gardă, poate că alta era situația acum. Medicii s-au mobilizat și au făcut o treabă extraordinară. Pacientul nu putea fi transportat în primul rând din cauza condițiilor meteo. Ceața nu permitea acest lucru. Fiecare minut a contat și ne bucură faptul că medicii noștri au făcut posibilă această intervenție", a declarat Eugen Georgescu, directorul spitalului, potrivit realitateadecraiova.net.

Florin Busuioc a suferit marţi seară un infarct, la finalul unui spectacol în care jucase, în Craiova. Cunoscutul prezentator a fost resuscitat de urgenţă şi supus unei intervenţii. Secretarul de stat Raed Arafat a susţinut că starea prezentatorul este gravă, în timp ce purtătorul de cuvânt al spitalului în care Florin Busuioc a fost supus intervenţiei chirurgicale a transmis că starea lui de sănătate este în acest moment, stabilă şi că operaţia s-a încheiat cu succes. 

Dacă vrei să fii la curent cu cele mai noi ştiri din ţară, dar şi din întreaga lume, te așteptăm și pe pagina de Facebook. Avem şi pagină de Instagram.

A.O.

URMATOAREA  

facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro