Doliu în lumea artistică! Creatorul unui celebru serial a fost găsit mort într-un motel

Doliu în lumea artistică! Creatorul unui celebru serial a fost găsit mort într-un motel © Pixabay

Lumea artistică este în doliu! Vestea morţii a unui celebru producător a şocat pe toată lumea. Acesta a fost găsit fără suflare într-un motel.

Fanii serialului "Betty cea urâtă"  sunt îndoliaţi. Silvio Horta, creatorul acestuia, a fost găsit mort într-un hotel din Miami.  

Silvio Horta a murit la doar 45 de ani ani. Apropiaţii acestuia nu-şi revin nici acum din şoc şi nu pot accepta ideea că vedeta s-a stins din viaţă.

Vestea cutremurătoare a pierderii sale a fost făcut de presa americană. Celebrul producător a murit marţi, 7 ianuarie. Silvio Horta şi-ar fi provocat singur moartea, împuşcându-se. Deşi decesul său a fost  confirmat de un reprezentant, până acum nu au apărut amănunte oficiale privind cauza. 

Silvio Horta a fost un cunoscut scenarist și producător de televiziune american. 

Printre cei mai afectaţi de moartea sa este actriţa America Ferrera, care care a interpretat rolul principal în "Betty cea urâtă".

"Sunt uluită şi dărâmată să aud veştile devastatoare despre creatorul Betty cea urâtă, despre moartea lui Silvio Horta. Talentul şi creativitatea lui mi-au adus mie şi multor altora bucurie şi lumină. Mă gândesc la familia sa şi la cei dragi care trebuie să îndure atâta durere şi la întreaga familie a lui Betty cea urâtă, care simte această pierdere atât de profund", a scris Ferrera pe contul său de Instagram. în dreptul unei fotografii cu Silvio Horta


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro