Doliu în lumea sportului! Un celebru jucător de tenis a murit la doar 15 ani

Doliu în lumea sportului! Un celebru jucător de tenis a murit la doar 15 ani © Pixabay

Lumea sportului este îndoliată! Un faimos jucător de tenis a murit la o vârstă extrem de fragedă. Băiatul şi-a dat ultima suflare în timp ce se afla la antrenament.

Kent Yamazaki a fost un jucător de tenis extrem de iubit în Australia. La doar 15 ani, băiatul avea un talent deosebit şi era foarte îndrăgit pe populaţie, având nişte rezultate excepţionale. Vestea morţii sale a zguduit întreaga lume.

Tragedia a avut loc în timp ce Kent Yamazaki se afla la antrenament. 

Adolescentul era o mare speranţă pentru tenisul din Australia, având în vedere că a câştigat deja mai multe turnee din categoria sa de vârstă. De asemenea, băiatul avea toate şansele să devină un jucător faimos de tenis la nivel mondial, datorită atuurilor sale deosebite, conform news.com.au.

Tânărul s-a prăbuşit din senin

În vreme ce se antrena pentru jocurile de tenis, Kent Yamazaki a căzut din senin la pământ şi a murit.

Cauza decesului nu este însă stabilită momentan.

„Kent era cunoscut pentru zâmbetul său molipsitor și dragostea autentică pentru tenis. A fost un adevărat gentleman și în afara terenului, iar pasiunea sa incredibilă, cât și munca depusă l-au ridicat în clasament. Era respectat de comunitatea largă a tenisului”, au declarat reprezentanții Tennis West, conform presei internaţionale.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Știri GSP.RO

vezi mai multe 

Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro