Doliu uriaș în familia regală! A murit într-un tragic accident

Doliu uriaș în familia regală! A murit într-un tragic accident © Captură Video

Zi de doliu pentru familia regală. Un cunoscut prinț s-a stins din viață într-un cumplit accident de motocicletă.

Prințul Otto of Hesse al Germaniei a murit la doar 55 de ani. Acesta s-a stins din viață după ce a fost implicat într-un accident tragic de motocicletă.

Tragedia s-a produs la primele ore ale zilei de duminică. Prințul Otto of Hesse al Germaniei a murit după ce motocicleta sa în valoare de 18.000 de lire sterline s-a izbit violent într-o barieră. Accidentul a avut loc în apropiere de Lake Constance.

Accidentul a fost atât de grav, încât prințul a suferit răni majore, fără să mai aibă nicio șansă de supraviețuire. Otto of Hesse al Germaniei a murit pe loc, potrivit Bild.

Prințul Otto of Hesse al Germaniei avea o mare pasiune pentru motociclete și mașini sport. Potrivit spuselor polițiștilor, regretatul prinț avea viteză în momentul impactului puternic, informează presa străină.

În momentul de față nu se știe exact cauza accidentului. Însă, în același timp se crede că prințul încerca să depășească un alt vehicul din trafic.

Prințul Otto of Hesse al Germaniei era descendent al familiei regale germane. Acesta avea rude îndepărtate cu Familia Regală Britanică și legături cu domnitorii Prusiei.

Doliu pentru familia regală a României

Doliu uriaș în familia Regală a României! Paul Bandram, vărul primar al Regelui Mihai, a murit la vârsta de 72 de ani. 

Anunțul cutremurător a fost făcut public de Casa Regală.

„Majestatea Sa Custodele Coroanei a aflat cu mare tristeţe trecerea la cele veşnice a celui mai tânăr dintre verii primari ai Regelui Mihai I, Paul Bandram”, a transmis de Casa Regală pe site-ul oficial. 


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro