Donald Trump, o nouă declarație bizară. „În această dimineață am fost testat pozitiv, adică a fost...”

Donald Trump, o nouă declarație bizară. „În această dimineață am fost testat pozitiv, adică a fost...” © arhivă

Donald Trump continuă seria „glumelor” și creează confuzie în rândul americanilor. Președintele Statelor Unite ale Americii a făcut vineri, 22 mai, o declarație bizară vizavi de rezultatul testului său pentru Covid-19. 

Zâmbete și confuzie stârnite de Donald Trump! Președintele SUA a lăsat cu gura căscată jurnaliștii americani și nu numai, după ce a oferit o declarație privind rezultatul testului COVID pe care și-l face în fiecare dimineață.

„Am fost testat foarte pozitiv într-un alt sens. Așadar, în această dimineață am fost testat pozitiv, adică a fost negativ. Nu, rezultatul testului din această dimineață a fost perfect. Ceea ce înseamnă că rezultatul testului a fost negativ”, a declarat Donald Trump, vineri, potrivit presei internaționale.

Și asta nu e singura declarație ce a ajuns în publicațiile din întreaga lume. Tot astăzi, în timpul unei vizite la o fabrică de mașini, Donald Trump a mărturisit că iubește masca de protecție și i se pare că arată mai bine purtând-o. Cu toate aceștia, nu le-a satisfăcut dorința jurnaliștilor și a cetățenilor de a apărea în fața camerelor cu masca de protecție pe chip. 

„Am purtat una (...) Dar nu am vrut să le ofer jurnaliştilor plăcerea de a o vedea”, a spus Donald Trump, menționând că abia și-a dat-o jos. Apoi, președintele american le-a arătat masca jurnaliștilor, dar fără să și-o pună pe chip. 

„O iubesc atat de mult. Sincer, cred că arat mai bine cu masca”, a adăugat Trump, râzând.


facebook whatsapp twitter pinterest
A1.ro
Antena3

Mai mult 

DivaHair.ro
Clair.ro
ROMANIATV.NET
Observator.tv
AntenaStars.ro
BZI.ro